BLANCO EVOL-S Volume

Mengkraan met nauwkeurige maatbekerfunctie.

BLANCO EVOL-S Volume

De perfectie, dat heb je wanneer alles precies werkt.

Zoals met de BLANCO EVOL-S Volume. Dankzij de geïntegreerde maatbekerfunctie zorgt BLANCO EVOL-S Volume immers altijd exact voor de juiste hoeveelheid water. Met de nauwkeurige draaiknop en de intuïtieve aanraakbediening kan je de hoeveelheid zelf individueel instellen. Maakt niet uit of je pizzadeeg, gelatinepudding of waterijs wil maken. BLANCO EVOL-S Volume is de ideale intelligente mengkraan als je op zoek bent naar de juiste hoeveelheid water.

Een bijkomende troef: een exact waterverbruik betekent het einde van alle nutteloze waterverspilling. Hierdoor is deze mengkraan uitermate economisch en milieuvriendelijk. Het nieuwe Dynamic Flow Control System zorgt voor een intelligente sturing van het waterdebiet: hoe groter de gewenste hoeveelheid water, des te krachtiger is de straal en des te sneller stroomt het water. Hierdoor moet je niet onnodig lang wachten.

BLANCO

Comfortabel in te stellen: 100 ml, 450 ml of 1 liter water... u kan de hoeveelheid altijd nauwkeurig bepalen met de draaiknop.

BLANCO

Een intuïtieve aanraakbediening: als u tegen de linkergreep tikt, stroomt de vooraf ingestelde hoeveelheid water uit de keukenkraan.

BLANCO

Gebruik de tweede hendel om koud en warm water op normale manier te gebruiken en het vloeiend te laten stromen.

BLANCO

Uittrekbare sproeikop voor meer bewegingsvrijheid met de maatbekerfunctie en met de hendel van de normale mengkraan.

Ontdek nuttige situaties waar EVOL-S Volume het u gemakkelijker kan maken

BLANCO EVOL-S Volume is leverbaar in de oppervlaktematerialen chroom en Edelstaal finish UltraResist en in een versie met de hendel rechts of met de hendel links. Zo kan u hem perfect afstemmen op de configuratie van de spoelbak.